Vrnitev v Argentino

Po 3 mesecih sva končno nazaj, v tako pogrešani Argentini 😉 Vsi so naju bili izjemno veseli, kar je zelo lepo, saj se je fino počutiti vsaj vsake toliko časa tako priljubljen 🙂 Danes sva končno šla v trgovino in se fajn najedla, tako da sem zdaj že dovolj pri močeh da še kaj napišem 🙂

Glede na to, da je tukaj še zima, so naju pričakale res lepe temperature, pravzaprav zelo vroče, je bilo kar težko prenašat tako vročino. V soboto so namerili 33, v nedeljo pa kar 34,4 stopinj, kar je rekord v nevemkoliko letih. Glede na običajnih 10-15 ki so ponavadi pozimi je to kar precej več. Bilo je kot sredi poletja (kar za naju ni bilo tako čudno ker sva ravno prišla iz poletja).

Ko so bili Cristianovi v Sloveniji, se je Diego navdušil za nov hobi, in sicer dirkanje z minimoto. Enega si je pripeljal iz Slovenije v Argentino, saj tukaj stanejo od 2x do 3x več kot v Sloveniji. Potem pa je še nama težil tako dolgo, da sva se odločila še midva pripeljat enega, za prodat al pa za Diegota.

Dirkajo ob sobotah, na enem zapuščenem parkirišču blizu glavnih teniških igrišč. S stožci si pripravijo progo, zdaj je prišel še en ki je pripeljal cel kup gum, da so lahko še malo bolje pripravili. Vreme je bilo čudovito, ampak kot sem že rekla, še v senci je blo vroče, ker je pihal en tak vroč veter, kot da bi se sušil s fenom na najbolj vroče.

Spodaj pa še nekaj sobotnih utrinkov 🙂

IMG_3092

aja, una rumena flaša na motorčku pomen da je naprodaj, če je kdo že pozabu iz enga od mojih lanskih postov, tam sem objavila nekaj slik od avtov, ki so imel rumene flaše gor, kar pomeni da so naprodaj.

IMG_3098IMG_3100IMG_3108IMG_3118

One Response to “Vrnitev v Argentino”

  1. Rok Says:

    Ja pravo veselje je videti vase vesele in zadovoljne obraze, se posebej zdaj, ko jih poznam bolj osebno. Me je pa fasciniralo, da ste s sabo peljali tega malega konjica 😉

    Skoda, da se nismo uspeli se enkrat videti pred vajinim odhodom, ampak se bomo pa sigurno kdaj v Argentini.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: