Zajtrk v postelji kot darilo

No, po dolgem času sem se spet lotila napisat nekaj malega, čeprav imam celo zalogo zgodbic in slikc in tako naprej, ampak ko živiš z nekom je kar težko najti čas, še posebej če tisti nekdo nima drugega dela kot da me vsak dan čaka kdaj bom zaključila z delom, da lahko začneva preživljati čas skupaj.

Tokrat bom napisala nekaj o zajtrkih. Diego (Cristianov brat) in Gabriela sta pred dvema tednoma praznovala 8 obletnico odkar sta skupaj, tako da mu je Gabriela za darilo naročila zajtrk na dom, kot presenečenje.

Tukaj je veliko podjetij, ki se ukvarjajo s tem, da ti dostavljajo hrano na dom, in zajtrk je ena taka stvar, ki jo lahko naročiš, da jo nekomu dostavijo na dom in potem zajtrkuje v postelji ali kjer že. Zajtrk vedno pride na lesenem pladnju, ki ga lahko vzameš v posteljo in tam poješ kar je gor, potem pa ga obdržiš.  Plačaš lahko z nakazilom ali pa na mestu, ko ti prinesejo zajtrk. Lahko se recimo naroči tudi zajtrk za dve osebi, za praznovanje obletnice, ali pa šampanjec s kozarcema in čokoladnimi bomboni, ali pa narezek z mesninami in buteljko, če je kakšna taka priložnost.

Cena zajtrkov je od 12€ naprej, kjer dobiš: lesen pladenj, prt in prtiček iz blaga, keramični lonček, termični kozarec (z vročo vodo za čaj), žlico in nož za enkratno uporabo, čaj, čaj z okusom, kavo, mate, mleko, sladkor, umetno sladilo, pomarančni sok, opečen toast, maslo, marmelada in dulce de leche, rogljički, polnjene magdalence, trikotni sendviči s sirom in šunko, vse skupaj zavito v celofan, s pentljico in kartico s posvetilom (napišejo kar jim rečeš)

Recimo za 20€ dobiš pa zajtrk za rojstni dan, kjer dobiš isto kot zgoraj, poleg tega pa še pravo žlico in nož, kapučino, majhno torto za rojstni dan in škatlico z bomboni.

Tukaj je pa ena slikca takega zajtrka, tale naprimer pride 26€:

Več slikc zajtrkov si pa lahko pogledate na http://www.dulce-despertar.com.ar/servicios.htm#despertardulce, ki je samo ena izmed mnogih strani
, kjer lahko naročiš zajtrk 🙂

Tako, za enkrat na leto je čist fajn varianta se mi zdi 🙂

One Response to “Zajtrk v postelji kot darilo”

  1. meeya Says:

    Luškano … samo čakam, kdaj se kaj takega spomnijo pri nas … Obožujem zajtrke v postelji … Samo problem je, ker je treba itak vstat iz postelje al jim daš kar ključe, da ti zajtrk prinesejo direkt? 😉

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: